You are currently viewing OĞUZHAN HASİPOĞLU’NDAN DR. SADRETTİN TUĞCU’YA YÖNELİK SALDIRIYA KINAMA

OĞUZHAN HASİPOĞLU’NDAN DR. SADRETTİN TUĞCU’YA YÖNELİK SALDIRIYA KINAMA

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Oğuzahan Hasipoğlu Dr. Sadrettin Tuğcu’ya yönelik saldırıyı kınadı.

Hasipoğlu yayımladığı mesajda “Sadece Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne değil ülkemize de değerli hizmetleri bulunan yılların sevilen hekimi Dr. Sadrettin Tuğcu’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınadığımı belirtmek isterim” dedi.

“Hekimlerimiz baş tacımızdır” diyen Hasipoğlu, “Ulusal Birlik Partisi ve şahsım adına ülkemizde sadece hekimlere değil her alanda şiddete karşı olduğumuzu belirtir, Dr. Sadrettin Tuğcu’ya acil şifalar dilerim bir kez daha ülkemizde bu tür olayların yaşanmamasını temenni ederken, bu olayın failinin, verilebilecek en ağır cezayı alması gerekir ” ifadelerini kullandı.

Hasipoğlu, herkesin güvenliği ve refahı için, şiddete karşı affedici olmadıklarının altını çizdi. Bu tür olayların sadece sağlık çalışanlarımızın güvenliğini tehdit etmekle kalmadığını vurgulayan Hasipoğlu, ülkede insan sağlığı için büyük bir özveri ile görev yapmaya çalışan sağlık çalışanlarının gösterdikleri fedakarlıklar karşısında şiddet uygulanmasının kabul edilemez bir davranış olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın