You are currently viewing Başbakan Üstel: Anavatan Türkiye’nin gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz

Başbakan Üstel: Anavatan Türkiye’nin gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz

Başbakan Ünal Üstel, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Başbakan Ünal Üstel heyeti kabulünde Anavatan Türkiye’nin gücünü her zaman yanlarında hissettiklerini kaydetti.
Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede Akar, Kuzey Kıbrıs’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, dünden itibaren, başta Maraş olmak üzere çeşitli ziyaretler yaptıklarını ı dile getirerek, “Çok güzel temaslarda bulunduk özellikle Maraş’taki çalışmaları yerinde izledik ama orada daha yapacak işler var” dedi.

Akar, ziyaretin buraya verdikleri önemin anlaşılması açısından da önemli olduğunu belirterek, “Kıbrıs meselesi bizim milli meselemizdir. Kıbrıs’ın güvenliği ve halkın refahı önceliğimizdir. Buradaki çalışmalarımızı omuz omuza sürdüreceğiz” dedi. Başbakan Ünal Üstel de bölgeyi iyi bilen ve Rum zihniyetini yakından tanıyan Hulusi Akar’ın adada olmasının önemli olduğunu belirterek, Anavatan Türkiye’nin gücünü her zaman yanlarında hissettiklerini kaydetti.
Değişmeyen Rum zihniyetinin ortada olduğunu ancak bunu dünyaya bir türlü anlatamadıklarını dile getiren Başbakan Üstel, Avrupa Birliği’nin şımarık çocuğu Rumların her fırsatta suçu Kıbrıs Türk tarafına atmaya devam ettiğini söyledi.

Bir yanıt yazın