You are currently viewing ULUSAL BİRLİK PARTİSİ’NE TAZE KAN

ULUSAL BİRLİK PARTİSİ’NE TAZE KAN

Ülkemizin sevilen iş insanlarından Miracle Cash & More firmasının CEO’su Ebru Törehan Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyeliği görevine getirildi.

Ülkemizde 26 Aralık 2022 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde Ulusal Birlik Partisi ( UBP ) Değirmenlik – Akıncılar Belediye Başkanlığı’na aday olan ve bölgede beklenilen üzerinde oy almayı başaran Ebru Törehan, Ulusal Birlik Partisi tarafından Parti Meclisi üyeliğine atandı.

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu’ndan mazbatasını alan Törehan; partinin mevcut gücüne güç katmaktan, parti içi pozitif tablonun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.
Yerel seçimlerde Ulusal Birlik Partisi Belediye başkan adayı olarak zor bir görev üstlendiğini, gerek seçim sürecinde gerekse de sonraki dönemde Ulusal Birlik Partisi’nin ve Genel Başkan Ünal Üstel’in büyük desteğini gördüğünü söyledi.

Törehan “Kuşkusuz Ulusal Birlik partisi bu ülkenin en büyük partisidir…

UBP’nin ülkeye önemli icraatları olduğunu anımsatan Törehan, Türkiye ile kardeşlik duygusunu yürekten savunan Ulusal Birlik Partisi parti meclisi üyeliği görevine getirilmesinin kendisi için onur verici olduğunu ifade etti.

Bir yanıt yazın